Follow us on Pinterest


marți, 26 august 2014

Torturi din scutece-idei de cadou pentru vizita in maternitate

   Va prezentam cateva idei de cadou pentru prima vizita a bebelusului in maternitate.
   Probabil v-ati gandit sa vizitati noua mamica si bebelusul nou nascut in maternitate.Sa fiti alaturi de ei inca din primele momente magice ,petrecute impreuna dupa nastere.
  Cum bine stim ,in maternitate nu sunt permise florile naturale ,deci va trebui sa veniti cu alte cadouri de bun venit ,oferite celor doi.
  Ne-am gandit sa rezolvam problema florilor si am creat flori dulci din bomboane si de ce nu din ...sosetute pentru bebe!Un cos frumos ,colorat ,cu  floricele lucrate manual ce contin si surprize, trebuie sa fie un cadou potrivit pentru vizita in maternitate.
Cosulet cu dulciuri si sosetute
  Daca doriti sa oferiti un cadou memorabil ,haios si folositor in acelasi timp,trebuie sa alegeti un tort din scutece marca Venella Gift.

Tort Minnie
  Ganditi-va ce poate fi un cadou mai potrivit?La o petrecere pe cinste nu poate lipsi Tortul,nu-i asa?
  Deci la mini petrecerea din maternitate puteti veni cu tortul indispensabil ,dar fara coacere si adaptat evenimentului special:creat din scutece.
  Cum la o petrecere se ofera  si cadouri,tortul din scutece va contine si cadouri pentru bebelus.Jucarii zornaitoare ,biberon,body ,diferite accesorii pentru nou nascut.
Tortulet Pinky/Albastru
     Fiti diferit!Faceti impresie daruind un cadou  mai iesit din comun,dar foarte indragit si apreciat!
  Un cadou din scutece in forma de ...tricicleta!Taticul bebelusului cu siguranta va fi  uluit!Iar mamica se va bucura de ingrediente-adica de piesele tricicletei!
Tricicleta din scutece
  Cadourile oferite in maternitate pot fi si cu totul deosebite!Pot face impresie si oferi o bucurie noilor parinti.Puteti gasi cele mai deosebite torturi din scutece pentru nou nascuti numai la Venella Gift!Un comentariu:

cado spunea...

cat de tari si simpatice sunt aceste cadouri din scutece. cu totul inedit, bravo

 
 
Blogger Templates