Follow us on Pinterest


miercuri, 2 iulie 2014

Idei de cadouri speciale-dulciuri si flori la un loc

    Poate v-ati gandit si voi la un moment dat ca ati dori sa oferiti un cadou special , mai deosebit,care nu se gaseste in fiecare magazin ,dar nici sa nu fie scump.Sa fie haios dar perfect pentru o doamna sau domnisoara.
   Am incercat sa cream astfel de cadouri  pentru doamne perfecte pentru sezonul de vara .Aceste cadouri sunt speciale pentru faptul ca nu va pun sa alegeti intre flori sau dulciuri-deoarece le contin pe amandoua intr-un mod unic,in stilul Venella.
   Ce ati zice sa-i daruiti prietenei dvs,amatoare de moda,de haine si ...pantofi un astfel de cadou special pentru doamne-un pantof cu dulciuri?
                       Poate suna ciudat dar arata destul de dragut ,nu?

   Un pantof de dama cu tocuri ce are ca si decoratii un buchetel din flori create manual ce contin praline.                          Un cadou cu adevarat feminin ,decorativ si ascunde si dulciuri pentru ele.


                      Dar ce ati zice de o umbrela care sa aduca soarele chiar si intr-o zi ploioasa?

       Mai mult sa ofere si  dulciuri si  flori sarbatoritei,toate la un loc si desigur si un zambet garantat!

    Umbrela noastra cu flori si dulciuri poate fi un cadou special pentru domnisoare .Ea poate ascunde chiar si mai multe dulciuri-bomboane ,praline sau mici cadouri ascunse in corpul umbrelei-astfel surpriza poate fi si mai mare!
    Daca doriti sa oferiti astfel de cadouri speciale pentru femei ,urmariti site-ul si pentru alte  idei de cadouri  deosebite!

Un comentariu:

ceas spunea...

Dulciurile si florile pot fi completate cu un accesoriu(bratari, cercei, ceasuri). Piata e invadata de nenumarate modele si variante, cu cristale swarovsky, printuri moderne(tour effel, statuia libertatii, etc), vintage, elegante, etc.
www.ceaswatch.blogspot.ro

 
 
Blogger Templates