Follow us on Pinterest


luni, 12 mai 2014

Idei de cadouri pentru absolvire

Absolvirea este o ocazie unica in viata unui tanar,nu este ca o zi de nastere care se sarbatoreste anual.   De aceea necesita un cadou mai deosebit ,nu neaparat scump dar sa  fie memorabil.
   Perioada absolvirilor este una agitata cand incepe goana dupa idei de cadouri care mai de care ,folositoare ,traznite sau chiar scumpe  cu valoare pe care absolventul le merita dupa anii petrecuti in bancile scolii sau a facultatii.
   Intr-o societate orientata pe tehnologie ,telefoanele ,I-podurile si camerele foto sunt intr-adevar cadouri apreciate,dar cadourile de absolvire pot fi si mai simple si mai accesibile -fapt care nu le scade valoarea.
   Daca bugetul nostru este mai restrans si prietenii cei mai buni ne-au invitat la ceremonia de absolvire,putem darui cadouri care sunt- fie surprinzatoare ,fie aranjate intr-un mod amuzant,fara a cheltui multi bani.

   Terminarea liceului inseamna un pas spre maturitate,spre viata de student.Cadourile oferite pentru absolventii de liceu pot fi folosite mai apoi in studentie.Pot fi ceasuri ,seturi de instrumente de scris,rame foto,agende ,cravate ,suporturi pentru carti de vizita.
  Venella Gift va propune cadouri originale pentru absolvire aranjate in toca..Astfel pe langa un set frumos de instrumente de scris si o rama foto ,am adaugat si o sampanie si dulciuri pentru a putea sarbatori alaturi de prieteni.


      Pentru domnisoarele absolvente de liceu va propunem un aranjament dulce cu praline si un ursulet pufos


   


Pentru absolventii mai maturi de facultate am pregatit variante de cadouri cu whisky sau cu vin.
Cadou absolvire cu whisky
 Aceste creatii sunt mai deosebite datorita faptului ca sunt aranjate intr-o toca,care se potriveste cu mesajul absolvirii.

Niciun comentariu:

 
 
Blogger Templates