Follow us on Pinterest


marți, 6 mai 2014

Idei de cadouri de ziua mamelor

    Mamele sunt fiintele care au cea mai mare influenta asupra persoanei care am devenit.Puterea unei mame este legendara precum si iubirea mamei este mai presus de orice.
    In fiecare an de ziua mamelor copii de toate varstele incerc sa-si surprinda mama cu ceva dragut  si memorabil.
    Sa nu uitam ca mama noastra este diferita fata de celelalte mame de aceea gasirea cadoului potrivit care sa o reprezinte poate fi o sarcina dificila.Mai ales daca trebuie sa ghicim ce anume i-ar placea-deoarece mamele au obiceiul de a nu ne spune ceea ce isi doresc.


   Magazinele on-line ne ofera multe posibilitati  si idei de cadouri ,si daca ne gandim din timp ,acest proces de cautare al cadoului perfect poate fi chiar unul placut.Alegerea cadoului pentru o persoana importanta din viata noastra nu poate fi facuta la intamplare.
   Cadoul trebuie sa reflecte timpul si efortul depus ,grija, pentru a putea oferi un cadou perfect care vine din inima.Astfel aprecerea va fi deplina ,mama se va simti cu adevarat importanta si speciala.-ceea ce este scopul unui cadou adevarat.
     Pentru a va ajuta in alegerea cadoului adevarat,va prezint cateva idei de cadouri pentru ziua mamelor.


  1. Cadou pentru mamele amatoare de gradinarit

  Fiind primavara se planteaza flori in  gradina sau chiar pe balcon,o puteti ajuta cu acest cos cadou pentru gradinari ce contine ustensile pentru gradinarit si accesorii -ghivece,manusi pentruy gradinarit si desigur ceai si dulciuri.
2.Cadou pentru mamele amatoare de ceai sau cafea

 Un cos cu ceai sau o cafea mai speciala este o alegere buna.Cosurile cu diferite produse asortate sunt cadouri elegante ce cu siguranta vor fi apreciate.
Cos cadou Green Tea
Cos cadou Lila Surprise

3.Buchete dulci handmade

 Florile sunt intotdeauna bine primite,dar ce ar fi daca le-ati oferi un buchet mai deosebit,creat manual doar pentru ele,cu un continut dulce ispititor de bomboane sau Ferrero Rocher delicios?
Dulce si frumos in acelasi timp ,dar si practic pentru ca un astfel de buchet dulce nu se va ofili  niciodata.
Buchet cu Ferrero


4.Cadou pentru mamele amatoare de ciocolata


  Oferiti un cos plin de bunatati dulci ,de ciocolata si praline care sa o rasfete toata ziua.

5.Cadou pentru mamele pasionate de cosmetice 

Daruiti-i un cos cadou cu cosmetice parfumate si lumanari  pentru un rasfat total.

   Ceea ce conteaza cu adevarat pe langa frumusetea sau functionalitatea unui cadou este faptul ca trebuie sa exprime sentimente,sa vina din inima,sa fie daruit cu placere.
   Astfel puteti oferi clipe cu adevarat placute,iar mamele se pot simti cu adevarat deosebite.

                  Cu drag,
                                   Venella
Niciun comentariu:

 
 
Blogger Templates