Follow us on Pinterest


vineri, 10 ianuarie 2014

Un An Nou Fericit alaturi de cadouri deosebite!

      Bine v-am gasit in acest Nou An, in care sper sa ramanem alaturi cand vine vorba de cadouri deosebite.
      Sarbatorile au trecut cu bine,am strans noi prieteni,clienti , speram si viitori clienti pe care sa-i bucure creatiile noastre ce vor urma.
       Am fost prezenti in targuri de sarbatori in Cluj unde ati putut vedea cadourile marca Venella.         Colectia noastra de Craciun s-a caracterizat prin recipiente si cosuri interesante lucrate manual: saniute,roabe,vaporase ,canite impletite,stropitoare  ,toate umplute cu bunatati de sarbatori.

     Cadourile Venella au bucurat peste 500 de oameni doar cu prilejul Sarbatorilor de Iarna ,multe firme de renume au apelat cu incredere la serviciile noastre pentru a-si bucura angajatii.

     Ne-am facut multi prieteni si in tara,am trimis cadouri aproape in fiecare oras ,astfel magazinul on-line Venella Gift  nu mai este  cunoascut doar local in Cluj -Napoca.
     In acest nou an 2014 vom continua cu ideile noastre inovatoare in materie de cadouri,si va vom prezenta cadouri inedite create pentru ocazii memorabile.

      Urmariti  site-ul nostru  in continuare si intrati in  lumea noastra de cadouri deosebite si in acest an!
      Multumim clientilor care au apelat la serviciile noastre pentru a bucura pe cei dragi si asteptam pe cei care s-au bucurat de cadourile noastre sa ne devina clienti!

       Nu uitati,un cadou adevarat vine din inima ,iar cadourile marca Venella sunt create cu suflet! 

                                  Va doresc un An Nou prosper ,plin de cadouri frumoase!

              Cu drag
                                   Venella  !

Niciun comentariu:

 
 
Blogger Templates