Follow us on Pinterest


marți, 14 ianuarie 2014

Cadouri deosebite pentru bebelusi

      Va prezentam o colectie de cadouri pentru nou nascuti,o colectie noua de Torturi din Scutece ,cadouri dulci,dar fara calorii si fara coacere.     Sunt creatii din scutece in diferite forme si culori ,concepute astfel incat sa fie cadouri  prezentabile ,nostime dar si folositoare in acelasi timp.
    Torturile noastre din scutece reprezinta un cadou complex  pentru  bebelus,deoarece fiecare ,,ingredient,, din tort poate fi folosit de noua mamica.
     Stiati ca un nou nascut foloseste  aproximativ 6-8 scutece pe zi ?
     Dintr-un tort de scutece cu trei etaje puteti sa-i asigurati mamicii necesarul de scutece pentru o saptamana.    Accesoriile ce se ascund intr-un tort din scutece sunt biberon ,bavetica,sosetute,jucarii pentru dentitie ,body pentru bebe ,lucrusoare care sunt bine primite de parinti.
    Daca mergeti in vizita la spital ,dupa nastere ,nu este indicat sa duceti flori si in multe maternitati nici nu se permite acest lucru.
    Pentru aceeasi suma cheltuita puteti sa duceti un cadou cu adevarat memorabil,un tort din scutece ce poate fi luat si acasa si rezista mai mult ca si florile.

                                     Ca sa recapitulam:  de ce un Tort din Scutece?
                              1.Sunt cadouri cu adevarat Dulci si frumoase
                              2.Sunt prezentabile,arata bine in camera unui bebelus sau la un botez
                              3.Sunt cadouri ce se pot personaliza separat   pentru fetite    si   pentru  baietei
                              4.Sunt cadouri practice si folositoare

                                Sper ca v-am convins de utilitatea unui astfel de cadou.


    Pentru a gasi cel mai potrivit cadou pentru prietena dvs care tocmai a nascut,sau pentru colegul dvs de la birou care a devenit tata,sau daca sunteti nasi de botez si doriti ceva nostim in care sa ascundeti si plicul obisnuit la asemenea eveniment ,va invitam sa descoperiti torturile noastre din scutece create pentru a satisface toate gusturile ,disponibile pin magazinul nostru on-line Venella Gift .

                      Venella Gift insemna cadouri inspirate ,creative si compuse cu suflet!

Niciun comentariu:

 
 
Blogger Templates