Follow us on Pinterest


vineri, 11 octombrie 2013

Colectia Venella de cosuri cu cadouri de sarbatori

                                                                   Dragi prieteni!

  Desi Sarbatorile de iarna sunt inca departe ,noi totusi incercam sa va oferim din timp cea mai frumoasa colectie de cosuri cu cadouri de Craciun.
  Lucrurile frumoase  trebuie pregatite din timp si necesita multa munca,de aceea am inceput sa cream ca niste spiridusi cadouri deosebite de sarbatori pentru toate gusturile si bugetele.
Cadou Sanie cu Martini


  Ne gandim la cei dragi ,prieteni ,iubiti ,familie care au nevoie de cadouri care sa transmita ganduri bune ,iubire,grija,caldura sarbatorilor de iarna.
  Cadourile marca Venella sunt create astfel incat sa poarte aceste mesaje.
  Venim cu idei de cadouri si pentru firme care se gandesc la angajatii lor si doresc sa recompenseze intr-un fel munca  depusa si loialitatea lor de-alungul unui an obositor.
Cos cadou Red Panettone
  Cosurile cu cadouri de sarbatori oferite  angajatilor  sunt o modalitate foarte buna pentru firme de a motiva personalul si de a le castiga loialitatea.
  Sa nu uitam nici de partenerii de afaceri care v-au ajutat intr-un fel sau altul la realizarea proiectelor propuse  de firma dvs.,parteneriatele care au ajutat la promovarea imaginii firmei dvs.
Cos Green Panettone
  Va propunem variante de cosuri cu cadouri si pentru partenerii de afaceri,prin care puteti consolida aceste relatii de afaceri existente.

Cos cadou Red Christmas
  Urmariti in continuare cadourile marca Venella pe site ,deoarece vor urma si mai multe modele de cadouri pe masura ce ne apropiem de sarbatori, potrivite pentru toate categoriile si toate buzunarele.
   Vom reveni si la produsele folosite in cosurile cadou de craciun.
                                                             Astept sugestii si pareri!
      Venella


Niciun comentariu:

 
 
Blogger Templates