Follow us on Pinterest


luni, 19 august 2013

Cosuri cu cadouri pentru aniversari

    Pentru unii a darui un cadou este un lucru dificil,mai ales daca persoana  se confrunta cu lipsa de imaginatie si  lipsa de timp.Daca habar nu are care ar putea fi  cadoul potrivit ,dar nu are nici timp sa colinde magazinele in cautare de cadou,atunci solutia la problema se gaseste pe    site-ul nostru venellagift.ro.
   Cosurile cu cadouri sunt compozitii de produse alaturate ,care se potrivesc ca si tema sau chiar ca si culoare,astfel incat sa rezulte un cadou deosebit ,aranjat desigur intr-un cos impletit.
   Un exemplu este aceasta combinatie de produse  de mai jos.Culorile se potrivesc,tema este un cadou cu cafea ce contine un napron ,2 cesti pt cafea,rama foto,cafea si ciocolata.Pentru decor am creat cateva floricele din praline.


  Cadoul prezentat mai sus arata mult mai frumos ,mai elegant ,aranjat intr-o ceasca impletita.
    Si recipientul conteaza foarte mult ,Venella Gift foloseste cosuri impletite in forme deosebite sau mai neobisnuite.Astfel noi avem stropitoare, cana cu farfurie,scoica si chiar sanie pentru cadourile de iarna ,pe langa cosurile clasice impletite.

  Cand vine vorba de o aniversare sau o zi de nastere,multa lume ofera o cutie de ciocolata si flori,sau o cafea ,ciocolata si flori pentru femei,desigur puse intr-o punga pentru cadouri.Pentru barbati de obicei se ofera o bautura  in punga cadou si cam atat.
  Oferind un cos cadou ,oferiti un cadou mai complex,mai festiv si mai potrivit pentru evenimentul respectiv.Un cadou aranjat frumos ,intr-un cos impletit ,decorat asortat si ambalat festiv sigur va fi mult mai apreciat.Produsele de mai sus  arata mai elegant aranjate in acest cos mare impletit cu maner si se potrivesc si pentru o familie.

Cos cadou Mozart

   Cosurile cu cadouri potrivite pentru aniversari pot fi de la unele mai mici si mai modeste in continut,dar decorate festiv,la unele mai mari cu continut mai bogat ,care se potrivesc si pentru o familie.
   Daca sarbatoriti o aniversare de casatorie,puteti oferi un cos cadou mai mare ,creat pentru ambii soti.
   Pentru zi de nastere se potrivesc cosurile cu cosmetice ,dulciuri sau ceai,dupa preferinte.
Cos cadou cu ceai Basilur


Va invit pe site-ul venellagift.ro pentru a descoperi cosuri cu cadouri mai mici sau mai mari pentru a oferi  cuiva un cos plin de bucurii!

Niciun comentariu:

 
 
Blogger Templates