Follow us on Pinterest


marți, 16 iulie 2013

Torturi din scutece pentru baietei

  V-am promis sa va prezint cateva optiuni de torturi din scutece,sau creatii din scutece potrivite pentru botezul unui baietel.
  Chiar daca baieteii nostri carora le adresam aceste cadouri sunt inca micuti pentru a se juca cu cadouri cu adevarat ,,barbatesti ,,precum o masinuta , trenulet sau ATV,putem sa le oferim aceste ,,jucarii,,confectionate din scutece.Deocamdata parintiii,sau mai bine zis taticii vor aprecia aceste daruri de baieti in forme diferite iar mami se bucura de continutul lor.Astfel continutul si forma cadourilor va crea o impresie de neuitat.
    Sa vedem ce puteti alege pentru un baietel nou nascut.
Trenuletul din scutece poate fi primul trenulet pe care-l primeste micutul.Nu va fi o piesa de colectie  dar cu siguranta va fi apreciat.
Baner trenulet din scutece

Un astfel de trenulet de obicei contine 18-20 scutece,body pentru bebe ,jucarie pentru dentitie si desigur o jucarie ,,de colectie,,sa zicem care poate fi una de plus sau una zornaitoare.Are si un biberon pe locomotiva.

Un alt cadou foarte apreciat de clientii nostri este si tricicleta din scutece.Este un cadou din scutece mai complex,contine mai multe produse ca si ingrediente si piese pentru tricicleta.
Astfel rotile contin 60 de scutece,farul este un biberon iar sosetutele ,prosopelele ,suportul pentru suzeta ,body-ul pentru bebe devin piese in aceasta creatie.Pasagerul este un ursulet costumat intr-o pijama pentru bebe.
Tricicleta se poate decora in mai multe culori dupa preferintele clientilor.
Se poate confectiona si ATV din scutece,pe care v-am prezentat intr-un blog anterior.


Castelul din scutece  este un alt cadou potrivit pentru botez.Poate fi confectionat in mai multe culori  si decorat cu multe produse folositoare.
Tort din scutece castel
Tort Castel
Tortul din scutece cu pirati este un cadou baietos.
Este un tort din 50 de scutece  cu trei etaje ,decorat cu produse ce amintesc de pirati.Nostim si folositor in acelasi timp.

 Daca totusi doriti sa alegeti tortul clasic ,atunci puteti alege un tortulet mic cu 2 etaje sau unul mare de trei etaje.Decoratiile pot varia dupa poreferintele clientilor.


Tortulet din scutece albastru
Tortulet albastru


Tort din scutece albastru cu ursulet
Tort cu ursulet albastru
  In speranta ca v-au placut cadourile  de botez destinate baietilor ,astept comenzile dvs,dar si pareri  si impresii!Studioul meu de creatie este in lucru continuu,astfel incercam sa cream noi modele in cat mai diferite forme posibile.Daca aveti sugestii  scrieti-mi!
VenellaUn comentariu:

Anonim spunea...

Sunt foarte frumose si originale, va doresc mult succes!

 
 
Blogger Templates